Waarom RoelofsMetaal Nederland?

 

-Onze ervaring: we hebben ruim 25 jaar ervaring in de non-ferrowereld en kennen deze dus door-en-door. Ook beschikken we hierdoor over veel productkennis. 
 
-Ons netwerk: we hebben een zeer uitgebreid en bewezen netwerk aan producentenzijde;
 
-Een persoonlijke, specifieke benadering: onze klantenkring is heel divers, maar elke klant kan hierop rekenen. U heeft daarom altijd een vast aanspreekpunt.
 
-Onze bereikbaarheid: we zijn altijd bereikbaar; juist ook buiten de vaste kantooruren om.
 
-Kwaliteit: onze, en uiteindelijk úw, producten hebben altijd een hoogwaardige kwaliteit. Deze worden namelijk vervaardigd volgens de laatste internationale standaarden, bij internationaal beproefde en erkende fabrieken. Daarnaast is het invoeren van een kwaliteitszorgsysteem voor ons bedrijf (waarin alle in- en verkoopprocessen en een leveranciersbeoordelingssysteem zijn opgenomen) één van onze doelen dit jaar
 
-Continuïteit: met veel klanten en producenten doen wij al jarenlang zaken.
 
-Onze hoge leveringsbetrouwbaarheid: zowel vanuit een voorraadpositie als af-fabriek binnen Europa geldt dat we uw leveringsopdracht monitoren vanaf het moment van order-intake tot en met het just-in-time leveren bij de klant.
 
-Onze vérgaande service: als een levering door omstandigheden onverhoopt toch niet loopt zoals afgesproken, is dat onze verantwoordelijkheid. In dat geval nemen we onmiddellijk actie en zorgen ervoor dat uw levering alsnog in orde komt. Ook dát is een voordeel van een kleine, flexibele organisatie. 

 

Waar staan we voor?

RoelofsMetaal Nederland wil de brug vormen tussen onze klanten en de producenten waarmee we samenwerken. We doen er daarom alles aan om een klimaat te ontwikkelen waarin alle betrokken partijen bij de levering elkaar verstaan. Uitgangspunten hierbij zijn persoonlijk contact en vertrouwen.